Kontakt

Vi er her for at hjælpe dig.

  • Adresse & åbningstider

    Mellemgade 1A 6950 Ringkøbing Danmark

    Mandag - fredag: 10:00 - 17:30

    Lørdag: 10:00 - 14:00

  • Sortiment

    I vores butik finder I alle produkter på vores webbutik. Vores medarbejdere står parate til at hjælpe dig. Hver dag har vi the på samovaren, som du kan smage. Du kan betale med kontanter, kort, MobilePay og Apple Pay.

Send os en email

Følg os på Socialer Medier

Vi er på de sociale medier og deler vores hverdag. Følg med!

Skærmbillede af RainTree's Instagram konto

Følg os på Instagram

Vi er på Instagram og deler produktnyheder, billeder fra vores butik og vores hverdag i butikken.

@raintreedk

#raintreedk

Instagram
Skærmbillede af RainTree's Facebook konto

Følg os på Facebook

Vi er på Facebook og deler nyheder.

Facebook

Handelsbetingelser

§ 1 Omfang

Disse generelle handelsbetingelser gælder for køb af varer på www.raintree.dk

§ 2 Aftaleindgåelser

Før du køber vores produkter, skal du acceptere vores handelsbetingelser. Vi opfordrer sig til at læse dem godt igennem, så der ikke opstår misforståelser med hensyn til dine og vores rettigheder og forpligtelser.

Du skal være mindst 13 år for at bestille varer på www.raintree.dk. Hvis du er under 18 år, skal du have tilladelse af dine forældre eller værge.

Hvis RainTree har lavet trykfejl, har tekniske problemer, problemer med leveringen fra vores leverandører eller andre uventede problemer, har vi lov til at annulere din ordre.

RainTree tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer og leveringproblemer fra leverandører.

§ 3 Betalingsbetingelser og gebyrer

Priserne på www.raintree.dk er i danske priser og totalbeløb bliver angivet inklusiv dansk moms og andre danske afgifter. Ved levering uden for EU har kunden selv ansvaret for afregning af eventuel moms, gebyrer og andre afgifter.

Betaling for varer kan ske ved brug af Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Beløbet for varerne trækkes først fra kundens konto, når varerne afsendes.

Når vi sender varen, sender vi en faktura til den e-mailadresse, du har oplyst. Fakturaen indeholder oplysninger om datoen for varens afsendelse og det totale beløb, som opkræves hos køber.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

§ 4 Fragtpris, levering og risiko

Ved køb under 500 kr opkræves fragt i henhold til Post Danmarks aktuelle priser. Hvis du køber for 500,- eller mere, skal du ikke betale for fragt. Vi leverer til den adresse, du oplyser. Varerne leveres indenfor 1-3 dage, hvis du bestiller indenfor normal arbejdstid. Vi tager dog forbehold mod udsolgte varer.

Ved uforudsete forhold, som vi ikke har indflydelse på, kan der undtagelsesvis være længere leveringstid. Vi vil så straks give dig besked, enten pr. telefon eller mail. Der ydes ikke kompensation herfor.

Undersøg det du har bestilt umiddelbart efter levering, og gør os straks opmærksom på, hvis der er fejl eller mangler, så vi kan få rettet eventuelle fejl. Efter levering påhviler ansvar og risiko alene køber.

§ 5 Købers ansvar

Udover købers betalingsforpligtelser har køber følgende ansvar:

A. Underretning
Køber skal meddele raintree.dk om eventuelle mangler ved produkter umiddelbart efter manglerne er/burde være opdaget af køber.

§ 6 Sælgers ansvar

raintree.dk er ikke forpligtet til at håndtere produkter, herunder yde service, udbedring, reparation eller afhentning udenfor raintree.dk's forretningsområde, som er online handel.

A. Udbedring
Du får kompensation af raintree.dk, hvis der er fejl eller mangler ved produktet ved leveringen.

Reklamation skal ske senest 2 år fra leveringsdagen eller indenfor produktets garantiperiode for at forpligte raintree.dk til at kompensere for fejlen. Reklamation skal ske inden for rimelig tid, efter at manglen er konstateret. 2 mdr. anses for rimelig tid.

Hvis fejlen skyldes køberens behandling, skødesløshed eller forkert behandlig, hærværk mm. er raintree.dk ikke forpligtiget til at rette op på skaden. raintree.dk har ret til at udbedre en eventuel mangel. Lykkes det ikke, vil vi ombytte varen med en tilsvarende, hvis vi stadig har den på lager. Ellers får du pengene tilbage.

B. Følgeskader
raintree.dk kan på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelle følgeskader, som eksempelvis tabt arbejdsfortjeneste mm., som skyldes at produkter eller tilbehørsdele m.v. ikke fungerer som forudsat.

C. Produktansvar
raintree.dk's ansvar for skade på køber eller dennes nærmeste, forretningsforbindelser m.v. begrænses til forhold, der skyldes grov uagtsomhed fra raintree.dk' side, samt ansvar fastsat i almindelige, ufravigelige erstatningsregler. Indirekte tab og følgeskader dækkes ikke af raintree.dk.

§ 7 Fortrydelsesret

Du kan fortryde denne købsaftale jf. § 18, stk. 1 i Forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesfristen er 14 kalenderdage efter leveringsdagen.

Hvis du fortryder, skal du give raintree.dk skriftlig besked inden de 14 kalenderdage og du skal senest 30 dage derefter sende varen tilbage. Varen skal være i samme stand, som da du modtog den. Tilbageleveringen sker for købers regning og risiko.

§ 8 Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

raintree.dk behandler udelukkende oplysninger om køber med det formål at tilbyde produkter indenfor vores vareområde. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring.

Første gang der købes en vare på raintree.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køberen har indtastet en sådan i forbindelse med købet.
Vi opbevarer oplysningerne i minimum fem år, da bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret. Den dataansvarlige er raintree.dk.

Bliver raintree.dk opmærksom på, at oplysninger om køber er forkerte eller vildledende, er raintree.dk berettiget til at rette eller slette oplysningerne, således at behandlingen kan ske på et rigtigt grundlag. Det er frivilligt om køber vil give raintree.dk de ønskede oplysninger, men raintree.dk har så lov til at afvise køberen.

Du kan til enhver tid på oplyst, hvilke dataoplysninger, vi har registreret om dig som kunde.

Du kan klage over raintree.dk´s behandling af oplysninger til raintree.dk og til Datatilsynet.

§ 9 Markedsføring

E-mail-adressen, som raintree.dk har modtaget i forbindelse med din bestilling på raintree.dk, kan benyttes af raintree.dk til at markedsføre andre af vores produkter eller tjenesteydelser til dig via elektronisk post.

Du modtager kun nyhedsbreve pr. e-mail, når feltet "ja tak" under et køb på vej mod kassen forbliver afkrydset eller hvis du har udfyldt en tilmeldingsformular. Du har altid mulighed for at framelde dig fremtidige nyhedsbreve, ved at fjerne markeringen i feltet "ja tak" i forbindelse med et køb af en vare på raintree.dk.

Vi udsender Nyhedsbreve ca. 2-3 gange om måneden. Ved begge ovennævnte situationer kan du frabede sig at modtage flere henvendelser ved at kontakte raintree.dk

Kontaktoplysninger

RainTree
Address: Novej 1 6950 Ringkøbing Danmark
Telephone: +45 20 25 82 08
E-mail: info@raintree.dk
CVR: 35568417